Nou testament

Nou testament.

Editorial:
CLARET
Año de edición:
ISBN:
978-84-8297-430-9
Páginas:
872
Colección:
VARIOS CAMBIAR CODIGO
16,50 €
IVA incluido
Sin existencias

Publicada per primer cop en 1993, la Bíblia Catalana Interconfessional (BCI) va esdevenir ben aviat la Bíblia de referència en llengua catalana. Durant aquests anys ha conegut dotze edicions en format gran, amb un total de més de cent quinze mil exemplars, als quals es poden sumar les sis edicions i vint-i-set mil exemplars de la versió de butxaca, les quinze edicions i cent trenta-tres mil exemplars dÆaquest Nou Testament que es publica separadament, així com altres edicions de luxe, en format gran, en CD-Rom, etc.

Aquesta nova edició del Nou Testament de la BCI, sÆha revisat en profunditat per tal de mantenir-la vigent i ajustada a les investigacions més recents. Inclou el text complet, amb introduccions a cada llibre i notes a peu de pàgina, i diversos apèndixs: taules cronol.giques, un vocabulari bíblic, índexs i mapes.

El text que es presenta, planer i expressiu, respon alhora a la necessitat de tenir un text bíblic comú a totes les confessions cristianes, fidel als escrits originals i que sigui comprensible per tots aquells lectors d'avui que tenen com a pr.pia la llengua catalana. Aquesta versió s'ha fet en lletra gran per afavorir la lectura.